Keukens

TOP KEUKENS

Advies over het complete plaatje

Details maken het verschil. Of beter, in het oog springende elementen zorgen voor de finishing touch. Onze adviseurs weten exact wat er te koop is en nemen u graag mee langs de vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal wordt afgestemd op uw smaak en u eindeloos plezier heeft van de details die uw keuken, uw droomkeuken maken.

Vraag vrijblijvend advies of maak een afspraak in onze showroom.

Moderne keukens

Moderne Keukens Top Keukens Lisse

Moderne keukens zijn tijdloos. Strak vormgegeven met subtiele details en verrassende accenten. Snel opgeruimd en gericht op praktisch gebruik. Kiest u voor modern, dan kiest u voor design. Van ontwerpers die hun inspiratie vinden over de hele wereld en vanuit goede tradities. Van Italiaans tot oer-Hollands en van Amerikaans tot natuurdesign. Inspiratie die op straat ligt. Of in de bergen, het woud. De stad. Overal.

Top exclusieve keukens

Top exclusieve keukens Top Keukens Lisse

Niets is luxer en rijker dan een handgemaakte keuken. Alles klopt dan ook in de luxe keukens van Mereno en het vakmanschap straalt ervan af. Mereno biedt ongekende mogelijkheden en vervaardigt de keuken en het ontwerp exclusief voor u. Wilt u een keuken van hoogwaardige kwaliteit met een persoonlijke stempel, vraag dan om een ambachtelijke keuken van Mereno. Succes verzekerd.

Italiaanse keukens

Italiaanse Keukens Top Keukens Lisse

Het eten is er uitmuntend, het gevoel voor stijl en klasse onovertroffen. La Dolce Vita vindt u terug in de Italiaanse designkeukens in onze showroom. De stijl, de lijnen, de klasse; in alles ziet u dat u te maken heeft met Italiaanse topmerken. Ontworpen met liefde en passie…

Landelijke keukens

Landelijke Keukens Top Keukens Lisse

Thuis is de warmte van vroeger en de familie. Het samenzijn in de keuken en eindeloos kletsen over vriendjes en vriendinnetjes. Het is de sfeer die de landelijke keuken oproept en die het fijne gevoel stimuleert. Het enige wat geen herinneringen oproept aan vervlogen tijden is de apparatuur. Daarvan leveren we alleen het nieuwste van het nieuwste, state-of-the-art…