We nemen uw zorgen graag uit handen.

TOP KEUKENS

Regeren is vooruit zien

Heeft u een woning in een nieuwbouwproject op het oog, dan is het verstandig om op tijd uw keuzes voor de keuken te maken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de aan- en afvoer, elektra en andere voorzieningen naadloos aansluiten bij de keuken van uw dromen. Het scheelt geld, ergernis en werk. Dus hoe eerder we in het proces worden betrokken, hoe beter het is.

Specialisten in het lezen en beoordelen van bouwtekeningen

Meer- of minderwerk houdt de gemoederen vaak bezig. Maakt u de juiste keuzes en ziet u niets over het hoofd..? Onze adviseurs zijn specialisten in het lezen en beoordelen van bouwtekeningen. Weten exact waarop ze moeten letten en zien niks over het hoofd. Zo voorkomt u onverwachte verrassingen want we staan niet alleen stil bij de afvoer, maar denken ook aan de plaats van de verwarmingselementen. En de afzuiginstallatie, verlichting en lichtschakelaar…

We weten als geen ander hoe het werkt

Standaard oplossingen zijn we niet van. Sterker nog, als u bij ons komt met een bouwtekening houden we deze even goed tegen het licht. Keren we ‘m binnenste buiten en bekijken we de alternatieven. Daarna kijken we samen wat de beste indeling wordt en waar welke aanvoer en afvoer kan komen. En maken we een indeling die u past als gegoten.

Vrijblijvend advies aanvragen →