Persoonlijke perfectie. Eenheid in schoonheid.

TOP KEUKENS

Hier heeft u het allemaal voor gedaan

De plek in huis die zó bepalend is in uw leven, verdient de grootst mogelijke aandacht. Hier is niets goed genoeg. Geen plaats voor concessies en compromissen. Alles wat u ziet, voelt en ervaart staat synoniem voor functionaliteit, design en kwaliteit. Persoonlijke perfectie, daar tekenen wij voor.

De keuze voor een keuken is emotie

Het zoeken van de balans tussen functionaliteit en een tintelend verlangen. Het vinden van perfectie tussen wens en budget. Onze adviseurs weten als geen ander waar het om draait met het maken van keuzes. Nemen u mee op reis langs de vele kleuren, materialen, mogelijkheden en onmogelijkheden. Van kunststof naar natuursteen, van RVS naar composiet en van inbouw apparatuur tot modulair. Samen maken we een reis die overloopt van voorpret en eindigt met uitgebalanceerde keuzes en beslissingen. Alles wegen we mee, geen vergezicht laten we onbesproken…

Exclusieve Keukens Top Keukens Lisse
Exclusieve Keuken Top Keukens Lisse

Advies over het complete plaatje

Stapje voor stapje bouwen we samen aan het eindresultaat. Creëren we van een ruwe schets een compleet ontwerp. Geen detail zien we over het hoofd, geen vraag wordt niet gesteld. Uiteraard speelt ervaring daarin een belangrijke rol. Zo kunnen we al uw wensen invullen en u optimaal begeleiden bij de aankoop van de keuken, het meerwerk, de vakkundige montage en uiteindelijke oplevering. Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of het vervullen van een langgekoesterde wens.

Vrijblijvend advies vragen →

Bezoek onze 2.250 m² showroom

Details maken het verschil. Of beter, in het oog springende elementen zorgen voor de finishing touch. Onze adviseurs weten exact wat er te koop is en nemen u graag mee langs de vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal wordt afgestemd op uw smaak en u eindeloos plezier heeft van de details die uw keuken, uw droomkeuken maken.

Afspraak maken →

AEG Kookplaat met afzuiging
Mereno keuken Miele Warmhoudlade Top Keukens Lisse