Wat met liefde is gemaakt, geven we met liefde een tweede leven.

TOP KEUKENS

Duurzaamheid is een hot topic

Steeds meer mensen kiezen voor een make-over in plaats van een volledig nieuwe keuken. Niet zo vreemd want de mogelijkheden worden steeds groter. Zo is een make-over tegenwoordig heel iets anders dan het opfrissen van de keukenkastjes en plaatsen van een nieuwe kraan.

Een keuken make-over bij Top Keukens Lisse

Kiest u bij ons voor een make-over, dan kunt u rekenen op exact dezelfde benadering als bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Samen wegen we de mogelijkheden en kijken we hoe we van uw huidige keuken een moderne en eigentijdse keuken kunnen maken. Met de nieuwste apparatuur, een state-of-the-art keukenblad en lades en kastjes die er uitzien als nieuw.

Waarom zou u weggooien wat nog goed is?

De verwachting is dat de komende jaren het hergebruik van materialen een vlucht zal nemen. Eigenlijk wel logisch want het doorlopende gebruik van nieuwe grondstoffen legt een behoorlijke druk op het milieu en de aarde. Daarom ondersteunen wij van harte de nieuwe trend en kunt u er bij Top Keukens op rekenen dat we de laatste ontwikkelingen heel goed in de gaten houden. Voor duurzaam gebruik van grondstoffen bent u bij ons aan het juiste adres…

 

Laat u adviseren →
Of maak een afspraak →