Apparatuur

ALTIJD STATE-OF-THE-ART

Laat de techniek voor u werken…

De één zweert bij een gasgestookt fornuis, de ander kiest voor een stoomoven en de derde vindt een magnetron eigenlijk al ‘meer dan genoeg apparatuur’ voor een warme maaltijd… Uiteraard is het helemaal aan u maar weet dat we bij Top Keukens Lisse alles kunnen bieden wat u wenst. Gas, keramisch, inductie, halogeen of gecombineerd… Koelen, vriezen, oven, vaatwasser, stoomoven of magnetron… 2, 3, 4, 5 of 6-pits we hebben het allemaal. We richten uw keuken exact in met de apparaten die u wenst.

Slimme apparaten door IoT

Apparaten worden steeds slimmer, Internet of Things doet steeds vaker zijn intrede in de keuken. Dat betekent gemak en controle want connectie met sensoren en besturing via internet zorgen ervoor dat u lang niet meer altijd in de keuken hoeft te zijn om lekker te koken. En dat u in de toekomst niet meer bang hoeft te zijn voor een ontbrekend ingrediënt bij een gerecht of een lege koelkast in de ochtend. De ultieme keuken is dichter bij dan u denkt. Het gemak dient steeds meer de mens…

De afwerking van uw keuken

Een keukenblad is een belangrijke sfeerbepaler in de keuken. Robuust of subtiel, massief of kunststof… U kunt bij ons alle kanten op als het om de afwerking van de keuken gaat. U bepaalt de sfeer, wij leveren de apparatuur en afwerking. Want uw smaak voor de keuken kan net zo gevarieerd zijn als de smaak uit de keuken.

Vraag vrijblijvend advies of maak een afspraak in onze showroom.