13 DECEMBER VAN 18.00 – 21.00 UUR

Ladies Night Lisse

MOODBOARD MAKEN & GRATIS ADVIES VAN ONZE BINNENHUISARCHITECT.

Beperkt aantal plekken, aanmelden via info@topkeukens.nl

Octa.
Exclusieve keukens

Je hebt keukens, en je hebt keukens! OCTA biedt niet zomaar keukens, wij leveren vakwerk, met oog voor detail en exclusiviteit. Exclusieve, gepatenteerde keukens. Dat is onze specialiteit.

Lees verder →

Mereno.
Maatwerk keukens

Niets is luxer en rijker dan een handgemaakte keuken. Alles klopt dan ook in de luxe keukens van Mereno en het vakmanschap straalt ervan af. Mereno biedt ongekende mogelijkheden en vervaardigt de keuken en het ontwerp exclusief voor u.

Lees verder →

V I D E O   I M P R E S S I E

De keuze voor een keuken is emotie

Het zoeken van de balans tussen functionaliteit en een tintelend verlangen. Het vinden van perfectie tussen wens en budget. Onze adviseurs weten als geen ander waar het om draait met het maken van keuzes. Nemen u mee op reis langs de vele kleuren, materialen, mogelijkheden en onmogelijkheden.

Lees verder →

aeg

Geef je keuken een duurzame make-over

Steeds meer mensen kiezen voor een make-over in plaats van een volledig nieuwe keuken. Niet zo vreemd want de mogelijkheden worden steeds groter. Zo is een make-over tegenwoordig heel iets anders dan het opfrissen van de keukenkastjes en plaatsen van een nieuwe kraan.

Lees verder →

We nemen uw zorgen graag uit handen

Heeft u een woning in een nieuwbouwproject op het oog, dan is het verstandig om op tijd uw keuzes voor de keuken te maken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de aan- en afvoer, elektra en andere voorzieningen naadloos aansluiten bij de keuken van uw dromen.

Lees verder →

Laat de techniek voor u werken…

Altijd state-of-the-art. We richten uw keuken exact in met de apparaten die u wenst.